Kontakt os

Undervisere

Undervisere

Rasmus Munch

Rasmus er medindehaver af projektudviklings- og fundraisingfirmaet Fundraiseren.dk, med base i Silkeborg, hvor han til daglig arbejder med projektudvikling og fundraising målrettet både offentlige og private virksomheder. Rasmus har især stor indsigt i fundraising til projekter inden for bl.a. bygge og anlæg, kunst og kultur, undervisning og læring, sport og motion mv.

Rasmus er også ekstern underviser i fundraising og sponsering på VIA University College og er desuden tilknyttet som ekstern sponsorrådgiver hos en række forskellige organisationer, bl.a. Aston Martin Racing, DGI m.fl.

Endvidere er Rasmus medforfatter til "Håndbog i fundraising" (2013) og afholder ofte foredrag, workshops og kurser i fundraising for både offentlige og private aktører i hele landet.

Rasmus har en kandidatgrad i Virksomhedskommunikation og flere års erfaring med ledelse, projekt- og konceptudvikling, fundraising, sponsering samt kommunikation. Han har tidligere været beskæftiget inden for salg, kommunikation og projektledelse - både i Danmark og i udlandet, bl.a. Frankrig.

Dennis Hørmann

Dennis er medindehaver af projektudviklings- og fundraisingfirmaet Fundraiseren.dk, med base i København, hvor han til daglig arbejder med fundraising og kompetenceudvikling målrettet både offentlige og private virksomheder. Dennis har stor indsigt i fundraising til projekter inden for bl.a. kunst og kultur, teknologi, social og sundhed samt klima, miljø og energi.

Dennis skriver aktivt om markedet for fundraising på portalen Fonde.dk og har nøje fulgt udviklingen inden for fonde og puljer i ind- og udland. Han har derfor en stor indsigt i det danske fundraising marked og fremtidige udviklingstendenser.

Endvidere er Dennis medforfatter til "Håndbog i fundraising" (2013) og afholder ofte foredrag, workshops og kurser i fundraising for både offentlige og private aktører i hele landet.

Dennis har en kandidatgrad i International Virksomhedsøkonomi og flere års erfaring med støtteordninger, fundraising og kompetenceudvikling - både i privat og offentlig regi. Han har tidligere været beskæftiget inden for salg, marketing og projektledelse og har igennem en årrække arbejdet i udlandet, bl.a. England, Spanien og Mellemamerika.